15 Kasım 2020 tarihinde uygulanan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavının (2020-EKPSS) değerlendirme işlemleri tamamlandı. Mut Halk Eğitimi Merkezi Personeli Sefa Demir, 2020 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavında (EKPSS) 100 puan alarak Türkiye birincisi oldu.
Halen Mut Halkeğitim Merkezinde temizlik görevlisi olarak çalışan Sefa Demir büyük başarı elde ederek Türkiye birincisi oldu.
Sefa Demir, 15 Kasım 2020 tarihinde yapılan ve 15.133 adayın katıldığı ön lisans mezunları Engelli KPSS’inde Türkiye birincisi oldu.
Hemşehrimiz Sefa Demir’i kutlar, başarılarının devamını dileriz.
Bilgi: EKPSS: Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı
“Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmelik” ile buna bağlı olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Devlet Personel Başkanlığı ile Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) arasında yapılan “Protokol” hükümlerine göre ÖSYM tarafından hazırlanan , EKPSS, başvuru, sınavın uygulanması ve sınav sonuçlarının değerlendirilmesi adımlarından oluşan sınav sistemidir.
Haber Merkezi