DOLAR
44,0706
EURO
51,1241
ALTIN
7.305,69
BIST
12.776,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Parçalı Bulutlu
16°C
Mersin
16°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Açık
15°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
15°C

CHP’Lİ DELEGEYE BÜYÜKŞEHİR’DEN CEZA

CHP’Lİ DELEGEYE BÜYÜKŞEHİR’DEN CEZA
06.06.2021
A+
A-

CHP Mut delegesi olan Hasan Alıç’a Mersin Büyükşehir Mut Zabıta Ekipleri tarafından 5 bin 115 lira idari para cezası yazıldı. Buna tepki gösteren mağdur Hasan Alıç, “Bana yanlış yapıldı, haksızlığımı ispat için hiçbir fırsat tanınmadı“ dedi.

Olay, 29.04.2021 tarih ve 14:33 saatlerinde Mut – Sertavul denetim noktasında meydana geldi. Hasan Alıç isimli CHP Mut delegesi 33 AGV 092 plakalı kamyoneti ile taşımış olduğu 600 + 400 kilogram erik bildirimi internette görünmemesi üzerine ceza kesildi. Hiçbir uyarı dahi yapılmayıp, ayrıca kendisinin ‚bana 10-15 dakika müsaade edin, aracım burada nasıl olsa, bunu hemen ilgili yerleri arayıp kaydının yapılması için uyarıda bulunayım. Çünkü bunlar kayda geçti dememe rağmen bana hiçbir zaman tanımadan sanki kinleri varmış gibi çok ağır olan 5 bin 115 lira ceza yazdılar, diyen Hasan Alıç, “Bu kadar haksızlık, bu kadar kişilere idari yönden fırsat bile vermemek yanlış. Bu konuda görevlileri kınıyorum. Hele bu olayı yapanların delegesi olduğum kendi partimin belediye görevlileri tarafından yapılmasını bir türlü kabul edemiyorum“ üzüntüsünü dile getirdi.

Ben emeğiyle geçimini sürdüren birisiyim ve yılda kazandığım paranın miktarı kadar ceza yemem demek zor durumlarda kalmama sebebiyet olacak, diyen Hasan Alıç, “Başka bir partili belediyenin görevlileri bunu yapsa gücüme gitmez ama delegesi olduğum bir partinin görevlilerinin bunu yapmaları çok zoruma gitti. Bir de suçlamayı ispat için 15-20 dakika zaman bile vermemeleri beni daha da rencide etti diyerek” isyanını dile getirdi.

İtiraz hakkımı kullanacağım diyen Hasan Alıç, “Hakkımı sonuna kadar arayıp belgelerimle onları utandıracağım“ dedi.

Hasan Çetin

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.