Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Açık
23°C
Mersin
23°C
Açık
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Çok Bulutlu
26°C
Cumartesi Çok Bulutlu
26°C

DEVA Partili Ekmen: “Mersin’e Süper Lig yakışır”

DEVA Partili Ekmen: “Mersin’e Süper Lig yakışır”
A+
A-

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Yeni Mersin İdman Yurdu’nun devir işlemlerinin tamamlanmasının ardından kulübü ziyaret ederek açıklamalarda bulundu. Yeni Mersin İdman Yurdu’nun mevcut transfer yasağı ve günden güne kötüleşen gidişatını durdurmaya yönelik adımlar atması sebebiyle Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer’e teşekkür eden Ekmen, “Yeni Mersin İdman Yurdu kulübünü korumak ve ileriye taşımak kentin spor hafızasını diri tutmak açısından oldukça önemli” dedi.
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Yeni Mersin İdman Yurdu hakkında konuştu.
Mersin Milletvekili Ekmen, “Mersin için futbolun ve sporun kıymeti, İdman Yurdu’nun önemi ortadadır. Kırmızı ve lacivert renkleri bu kente aittir. Kulübün son yıllarda yaşamış olduğu finansal zorluklar ve yönetimsel belirsizlikler sonrasında inisiyatif falan iş adamı Servet Özdemir ile kendisini cesaretlendirip destek veren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer’e bu gidişata son verecek adımları için Mersin Milletvekili olarak teşekkürlerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.

EKMEN’DEN BAŞKANLARA ZİYARET

Yeni Mersin İdman Yurdu’nun eski Başkanı Metin Saltık ve yeni başkanı Servet Özdemir’i, DEVA Partisi Mersin İl Başkanı Taner Işıkbay ile ziyaret eden Ekmen, “Futbolu yakından takip ederim. Türk futbolunu, sporunu ileriye taşıyan herkesin emeğine sağlık. Başkanlarımızın yıllar içerisinde vermiş olduğu emeklere ve göstermiş olduğu sabırlara teşekkür ediyorum. Yeni Mersin İdman Yurdu şu an varlığına devam ediyorsa, eski ve yeni başkanlarımızın emekleri yadsınamaz düzeydedir” dedi.
Kulübün yeni başkanı Servet Özdemir’e hayırlı olsun dileklerini ileten Ekmen, “Kulübün içinde olan, daha önceki yönetimde yer alan Sayın Servet Özdemir’e yeni görevinde hayırlı olsun dileklerimi iletiyor, eski Başkan Sayın Metin Saltık ve yönetimine yaptıkları için teşekkür ediyorum. Futbol, ekip ve dayanışma işidir. Sadece oyuncular değil, taraftarların da desteği oldukça önemlidir. Bu hafta yeni kadroyla Diyarbekirspor maçını izleyecek olmanın heyecanı içindeydik ancak erteleme nedeniyle bu mümkün olmadı. Yeni Mersin İdman Yurdu’nun gururunu, ileriye taşıyacak adımları hep beraber takip edeceğiz. Mersin’e yakışır Süper Lig günlerini heyecanla beklemekteyiz” açıklamalarında bulundu.

Mehmet Gürbüz