DOLAR
45,7111
EURO
53,4819
ALTIN
6.716,81
BIST
13.865,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Hafif Yağmurlu
23°C
Mersin
23°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
22°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
25°C

MESKİ, SICAK ASFALT KAPLAMA ÇALIŞMALARINA ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR

MESKİ, SEYMENLİ’DE ALTYAPI SONRASI ASFALT ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

SEYMENLİ MAHALLESİ’NİN İÇME SUYU ALTYAPISI YENİLENDİ

MESKİ Genel Müdürlüğü, altyapı çalışmalarının ardından tahrip olan yollarda modern ekipmanlarla sürdürdüğü yol bakım, onarım ve kaplama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Mezitli İlçesi Seymenli Mahallesi Doğlu Caddesi’nde içme suyu altyapı çalışmalarını tamamlayan MESKİ, caddeyi 2 bin 700 ton bitümlü sıcak asfalt ile kapladı.

MESKİ, SICAK ASFALT KAPLAMA ÇALIŞMALARINA ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR
04.09.2025
A+
A-

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, altyapı çalışmalarının ardından tahrip olan yollarda asfalt kaplama çalışmalarını sürdürüyor. Kısa sürede asfaltlama işlemlerine başlayan MESKİ ekiplerinin titiz çalışmaları sayesinde yollar hızlıca yenileniyor, vatandaşlar mağdur edilmiyor.

Altyapı yatırımlarını tamamlayan MESKİ, asfalt kaplama çalışmalarına da hız veriyor

Tüm ilçelerde altyapı çalışmalarını kararlılıkla sürdüren MESKİ Genel Müdürlüğü, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer öncülüğünde altyapıdan sonra bozulan yolları modern ve kaliteli ekipmanlarla yenileme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

MESKİ, “Mersin Mezitli İçme Suyu Şebeke İnşaatı İşi (AFD MESKİ-W1_RB)” kapsamında Seymenli Mahallesi Doğlu Caddesi’nde Ø1200 düktil boru ile 1850 metre isale hattı döşeme çalışmalarını tamamladı. İçme suyu çalışmalarının ardından MESKİ Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı Asfalt Şube Müdürlüğü tarafından muhtelif mahalle ve caddelerde asfalt kaplama çalışmaları gerçekleştirildi. Çalışma kapsamında içme suyu altyapısı yenilenen 1850 metre uzunluğundaki yol, 2 bin 700 ton bitümlü sıcak karışım asfalt ile kaplandı.

Arayan: “Daha güvenli ve rahat bir ulaşım ağı oluşturuyoruz”

MESKİ Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı Asfalt Şube Müdürlüğü’nde inşaat teknikeri olarak görev yapan Cem Arayan; “Altyapı çalışmalarından sonra tahrip olan yollar, kısa sürede sıcak asfaltla kaplanarak daha güvenli ve rahat bir ulaşım ağı oluşturuyoruz. Çalışmalarımıza aralıksız, memnuniyetle devam edeceğiz” diye konuştu.