Mut Devlet Hastanesi bahçesinde fidan dikme etkinliği

Mut Orman İşletme Müdürlüğü’nün destekleri ile 150 fidan, Mut Devlet Hastanesi bahçesinde toprakla buluşturuldu.
Hem çevre bilincini artırmak hem de hastane çevresini yeşillendirerek hastaların ve ziyaretçilerin daha sağlıklı ve huzurlu bir ortamda bulunmalarını sağlamak amacıyla Mut Orman Bölge Müdürlüğünün katkılarıyla temin edilen fidanlar, Mut Devlet Hastanesi bahçesinde belirlenen alanlara dikildi.
Etkinlikte konuşan Hastane Başhekimi Dr. Hüseyin Özer, dikilen fidanların hastane alanında daha temiz hava, doğal bir gölge ve estetik bir güzellik sağlanacağını ifade ederek, etkinliğin hem çevre bilinci hem de sağlık ortamının iyileştirilmesi açısından önemli bir adım olduğunu ifade ederek, katkı sunan tüm kurum ve hayırseverlere teşekkür etti.
Etkinliğe Hastane Başhekimi Dr. Hüseyin Özer, başhekim yardımcısı, Hastane çalışanları, idari birim yönetimi ve personeller katıldı.
Hasan Çetin







