Mut‘ta, içkili gazinoda iki grup arasında çıkan silahlı kavgada tabancayla vurulan Ali Peker öldü, N.K. ise ağır yaralı. Alınan bilgiye göre Ortaköy Mahallesi’ndeki içkili gazinoda S.B., A.Ç., M.B., H.B. ve H.Ö. isimli şahıslar henüz bilinmeyen nedenden dolayı N.K ve Ali Peker ile tartışmaya başladı.
Tartışmanın büyümesi sonucu olay kavgaya dönüştü. Henüz kim tarafından ateşlendiği belli olmayan tabancadan çıkan kurşunlar, N.K. ve Ali Peker’e isabet etti.
Gazinodaki şahısların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.
Sağlık görevlilerince Olay yerinden alınarak Mut Devlet Hastanesine kaldırılan N.K. ve Ali Peker tedavi altına alındı. Ali Peker tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer ağır yaralı N.K. ise, Mersin Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. N.K.’ın hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.
Olaydan sonra 6 şüpheli jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı. İfadelerinin ardından mahkemeye çıkarılacağı bilgisi alındı.
Hasan Çetin