Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

TURGAY ÖZDEMİR’İN MUTLU GÜNÜ

TURGAY ÖZDEMİR’İN MUTLU GÜNÜ
28.07.2025
A+
A-

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mut İlçe Başkanı Turgay Özdemir, oğlu Muharrem Özdemir’i evlendirdi. DEVA Partisi Mut İlçe Başkanı Turgay Özdemir’i bu mutlu gününde, iş ve siyaset dünyasından isimlerle dostları yalnız bırakmadı.
Sema ve Turgay Özdemir çiftinin oğlu Muharrem ile Denizli’den Neslihan ve İbrahim Yılmaz çiftinin kızı Sude, 26 Temmuz Cumartesi gecesi düzenlenen törenle dünya evine girdi. Gerçekleştirilen düğün töreni, iş ve siyaset dünyasından isimleri buluşturdu.
Sude ile Muharrem’in Mut Fakırca Mahallesinde bulunan Green Park Kır Düğün Salonunda gerçekleştirilen düğününe; DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Mut Belediye Başkanı Murat Orhan, CHP Mut İlçe Başkanı Abdurrahman Günay’ın yanı sıra, çok sayıda konuk katıldı. Düğün törenine katılamadığı için üzüntülerini ileten DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, gönderdiği mesajında genç çifte mutluluklar diledi.
Düğün törenine katılan Mut Basın Mensupları Derneği (MUT BASIN-DER) Başkanı Ayşe Uğur ve dernek yönetiminden Mehmet Gürbüz, Ahmet Güler ve Ali Arslan Demir de, genç çifte mutluklar dileyerek; Yılmaz ve Özdemir ailelerine hayırlı olması temennilerinde bulundular.
Güzel bir düğün töreniyle oğlunu evlendiren DEVA Partisi İlçe Başkanı Turgay Özdemir, uzaktan yakından davetlerine katılan, katılamayıp mesaj ve çiçek gönderen herkese teşekkürlerini iletti.
Dünyaevine giren genç çift Sude ile Muharrem; Mersin Üniversitesi ve Çukurova Üniversitesi’nde, diş hekimliği alanında akademik eğitimlerine devam ediyorlar.

Mehmet Gürbüz