DOLAR
36,2225
EURO
38,0047
ALTIN
3.352,91
BIST
9.877,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Çok Bulutlu
17°C
Mersin
17°C
Çok Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Az Bulutlu
15°C
Çarşamba Az Bulutlu
10°C
Perşembe Çok Bulutlu
6°C

BAŞKAN NEBİ YILMAZ’DAN VEDA YEMEĞİ

BAŞKAN NEBİ YILMAZ’DAN VEDA YEMEĞİ
A+
A-

Mut Belediye Başkan’ından Basın ve Muhtarlara veda yemeği. Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz’ın görevinin sona ermesine az bir süre kalma nedeniyle Basın mensupları ve Mahalle Muhtarları adına Başkan veda yemeği düzenledi.

Bulutbey otelde düzenlenen veda yemeğine Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Basın mensupları ve Mahalle Muhtarları katıldı. Tekrar aday gösterilmeyen MHP’li Başkan Yılmaz, “Çam sakızı çoban armağanı bütün Mahallelerimize hizmet ettik. Artık emlak büroma oturacağım. Bana düşen bir hizmet olursa buyurun gelin elimden geldiği kadar çözmeye devam edeceğim” dedi.

Yemekte bir konuşma yapan Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Belediye başkanlığını yaptığı bugüne kadar Mut halkına en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını belirtti. 

Başkan olarak beş yıl, siz Mahalle Muhtarları ile birlikte çalıştık. Beş yıllık birlikteliğimizin sonuna geldik. Gerçekten sizlerle çalışmak ve Mut halkına hizmet etmek benim şahsım kurum arkadaşlarım ve partim adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Takdir ederseniz 31 Mart’ta bir yerel seçim var diyen Başkan Yılmaz sözlerine şöyle devam etti, “Biz sadece Büyükşehir Belediye yasasıyla şahsım adına ilçe adına seviniyorum. Tecrübeli bir başkan seçti ilçe. Niye deseniz 178 yaşam alanını bilen, suyunu bilen, pınarını bilen, tarlasını, havuzunu, içme suyu deposunu bilen bir başkan olduğum için Mut Belediyesindeki bütün personellere öğretmenlik yaptık. Hem de öğreticilik yaptık. Şimdi parke diyorlar 20 yıl Selahattin Arslan ve 5 yıl Murat Orhan belediye başkanlığı yaptı. 25 yılda ilçeye döşenen parke 75 bin metrekare sadece benim borçlu halde döşediğim 360 bin metrekare” 

Birileri konuşuyor ama boş konuşuyor yürekten konuşmuyor diyen Yılmaz, “O parkeli sokaklardaki adamı ve anneyi konuştursun. Böyle çakal gibi çarşıdaki benden yanlış şeyler isteyenleri konuşturmasın. Bu belediyenin kuruşunu kimseye kaptırmadık kaptırmayacağız. Bugün kaptırmadık yarında kaptırmayacağız öbür günde kaptırmayacağız sahip çıkacağız çünkü bu memlekette artık düzgün idareci ve düzgün hizmetin zamanı geldi çok da geçiyor değerli arkadaşlar. Bir ilçenin kırsalını köyünün sorununu bilen benden başka adam yok. Ha şöyle yok iddialıyım bu konuda avcılık var, haritacılık var, 2 dönem encümenlik var, Belediye Başkanlığı var eğer birçok muhtardan köyünü daha iyi bilmiyorsam namerdim. Çünkü muhtar kendi baktığını bilir ben bütün muhalefetiyle baktığını bilirim. Onun için şimdiki Başkan adayına şunu diyeceğim. Başkanım ben görevimi bitirdim. Birçok hayallerim var, projelerim var. Tecrübemle projelerimle bildiklerimle fikir danışırsan emrindeyim. Yanında oturmayacağım ama bana bir şey danışırsan bildiğim doğrularla emrindeyim fikir vereceğim. Ama ben akıllıyım diyorsan da yapacak bir şey yok yolun açık olsun diyeceğim. İnönü caddesindeki emlak büroma oturacağım. Çam sakızı çoban armağanı bütün Mahallelerimize hizmet ettik. Eksik var mıdır vardır. Gerçekten mahallemize ilçemize yaptığınız hizmetlerden dolayı sizleri tebrik ediyorum Allah hepinizden razı olsun diyorum” diyerek sözlerini bitirdi. 

Başkan Yılmaz konuşmanın ardından Muhtarlarla tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Hasan Çetin