
Karaman’da yaşayan ve Duchenne Musküler Distrofi (DMD) denilen ölümcül bir kas hastalığıyla mücadele eden 9 yaşındaki Toprak Doğan için başlatılan yardım kampanyası başarıyla sonuçlandı. Gereken bağış miktarına ulaşılmasının ardından, Toprak’ın tedavi sürecine başlandı.
Toprak’ın ailesi, Valilik izniyle yürütülen kampanya kapsamında, tedavi masraflarının karşılanabilmesi için hayırseverlerden, kurumlardan destek beklemiş, gazetemiz aracılığıyla Mutlulara da yardım çağrısında bulunmuştu. Tedavisi için zamanı oldukça kısıtlı olan Toprak için sevindirici gelişme yaşandı. Hayırsever Mutluların da yardımda bulunduğu Toprak’ın tedavisi için gereken bağış miktarı toplandı ve kampanya sevindirici şekilde sona erdi. Tedavi için gereken bağış miktarına ulaşılmasının ardından, Toprak’ın tedavisine Dubai’de başlandı. Toprak, tamamen sağlıklı olarak aramıza dönmek için gün sayıyor.
Oğullarını yaşama tutundurmada büyük bir umut ışığı yakalayan Toprak’ın ailesi, mutluluklarını ifade ettiler. Aile, Toprak’a destek olan tüm hayırseverlere teşekkürlerini ve minnettarlıklarını dile getirdiler. Karaman’da mobilyacılık yapan baba Hakan Doğan, yardım kampanyalarına destek olan Mutluları da unutmazken; “Sevgili Mut halkı. Destekleriniz bizim için çok kıymetli. Toprak’ın arkasında durduğunuz ve onun yaşam mücadelesinde bizim yanımızda olduğunuz için hepinize minnettarız. İyi ki varsınız” diyerek, Mutlulara teşekkürlerini iletti.