MUT BASIN-DER’DEN BAŞHEKİME ZİYARET

Mut Basın Mensupları Derneği (MUT BASIN-DER), Mut Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hüseyin Özer’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, MUT BASIN-DER Başkanı Ayşe Uğur ve dernek yönetimi ile üyelerden dernek yönetimi ve dernek üyelerinden Mehmet Gürbüz (Mut’un Sesi Gazetesi), Ahmet Güler (AA ve Mut Ajans) Ali Arslan Demir (TRT) ve Adela Magomedova katıldı.
MUT BASIN-DER’in gerçekleştirdiği ziyarette; ilçedeki sağlık hizmetlerinin durumu, kamuoyunun bilgilendirilmesi ve yerel basının sağlık alanındaki iş birliği konuları ele alındı.
Dernek Başkanı Ayşe Uğur, Başhekim Hüseyin Özer’i göreve geldiği günden bu yana hastanede yürüttüğü yoğun ve başarılı çalışmaları dolayısıyla tebrik ederek, şu ifadeleri kullandı: “Sayın Başhekimimiz Hüseyin Özer’i, göreve başladığı günden bugüne Mut Devlet Hastanesi’nde gösterdiği özverili çalışmaları ve başarılı hizmetleri dolayısıyla tebrik ediyorum. Yeni projelerdeki azmi ve kararlılığı, ilçemize yakışır bir sağlık kurumunun inşasında çok kıymetlidir. Özellikle son dönemlerde doktor sayısındaki artışla birlikte sağlık hizmetlerinin niteliği her geçen gün daha da yükselmektedir. Bu anlamda, Mut halkı adına kendilerine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”
Başhekim Uzm. Dr. Hüseyin Özer de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; yerel basının bilgilendirici rolüne değindi ve kamuoyuna doğru bilgilerin ulaştırılmasında basınla iş birliğine önem verdiklerini ifade etti.
Ziyaret sonunda karşılıklı iyi dilekler sunularak, iletişim ve iş birliğinin güçlendirilmesi temennisinde bulunuldu.
Mehmet Gürbüz






